Accountancy

Onze divisie accountancy bestaat uit businesswise accountants en administrateurs.

Onder leiding van een registeraccountant en controller zorgen we voor een managementinformatiesysteem dat geheel vanuit uw administratie wordt opgebouwd.

Wij bieden u de volgende dienstenpakketten aan:

  • Controle, beoordeling en samenstelling van uw jaarrekening
  • Administratieve – en boekhoudkundige diensten
  • Loon- en personeelsadministratie

Wij geven ook een accountantsverklaring af omtrent de gedane controleopdracht of beoordelingsopdracht. Ook due diligence onderzoeken en overnametrajecten verrichten wij. Onze werkwijze en rapportage zijn natuurlijk altijd conform de Nederlandse wetgeving.

Voordat  wij uw jaarrekening kunnen samenstellen, moeten we natuurlijk ervoor zorgen dat uw administratie inzichtelijk is opgemaakt. Wij kunnen voor u ook de boekhouding verzorgen, zodat u zelf tijd over heeft om verder te gaan met uw onderneming. Wij kunnen u ook begeleiden bij de door u zelf gevoerde boekhouding.

Uw loonadministratie is vaak een uitbesteed onderdeel van uw bedrijfsadministratie dat gespecialiseerde kennis nodig heeft. Bij ons heeft u altijd de knowhow voor wat betreft de CAO’s en sociale premies. Ook uw personeelsadministratie kunt u geheel aan ons uit besteden. Wij zorgen voor ziekteverzuimmeldingen, arbeidscontracten etc.

Voor elk van deze dienstenpakketten geldt dat wij u altijd een passende aanbieding doen.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken of om een gratis kasboek in Excel te downloaden.

 

Gratis Coach Uur

Vul uw gegevens in voor een gratis uur coaching en een Excel Kasboek.
Naam: 
E-mail: