Business Coaching

Zelfstandigen over het ondernemerschap

“Ik riep al sinds ik 4 jaar was dat ik een winkel wilde. Natuurlijk is het soms zwaar. Je maakt lange dagen en verdient niet echt veel. Maar ondernemen is doorzetten.”

“Heel soms ben ik wel eens jaloers op mijn vrienden die allemaal nog studeren en uit kunnen gaan wanneer ze willen. Ik moet elke dag vroeg op. Maar uiteindelijk zou ik absoluut niet willen ruilen.”

Bron: Metro, 01-12-2009

Ondernemers haken af door tegenvallende financiën en tijdsinvestering. Bijna 1 op de 6 winkeliers geeft het rapportcijfer 9 of 10 aan het ondernemerschap. Tegelijkertijd zijn in de detailhandel ook meer zelfstandigen juist niet te spreken over het ondernemerschap. Maar liefst 11 % van hen zou niet weer de keuze voor een eigen bedrijf maken, tegenover 3,4% in de overige branches.

Waarom bent u gaan ondernemen?
Vindt u het ondernemen nog steeds leuk?
Als ik u vandaag een baan aanbied met een salaris van € 250.000 bruto per jaar, neemt u deze aan?

Top 5 belangrijkste motivaties voor zelfstandig ondernemerschap en de realisatie ervan.

  1. Zelf aan het stuur zitten (43%)(85%)
  2. Eigen ideeën realiseren (40%) (58%)
  3. Meer plezier in het werk (37%) (83%)
  4. Eigen tijd kunnen indelen (34%) (62%)
  5. Een droom verwezenlijken (18%) (51%)

Bron: Enquête ING Economisch Bureau, De Zaak, Metro

Business Coaching door PROSYRES houdt in dat wij u begeleiden naar meer resultaat. Resultaat in keiharde Euro’s, tijdbesteding en persoonlijke groei. We zijn geen psychologen e.d. dus verwacht geen praatsessie voor de persoonlijke groei.

Wij brengen eerst uw huidige PROcessen in kaart en verbeteren deze daar waar dat noodzakelijk is. Hierna zorgen we voor de implementatie van een goed geolied SYsteem. Al met al wij werken naar RESultaat toe.

Wij staan voor open communicatie en pragmatische coaching. Verwacht bij ons niet dat wij u in uw comfortabele omgeving zullen coachen. Wij halen u uit uw comfortzone om het maximale resultaat te behalen. Zowel uw onderneming als u heeft daar baat bij.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak om kennis te maken met onze manier van coachen óf registreer u voor het gratis uur coaching.

 

Gratis Coach Uur

Vul uw gegevens in voor een gratis uur coaching en een Excel Kasboek.
Naam: 
E-mail: